Spring Break Miami Beach

Veckan för Spring Break är antagligen den veckan som är mest relaterad till party för USAs ungdomar. Helst ska man åka iväg för att festa denna vecka och en av de absolut hetaste destinationerna är Miami Beach.

Miami Beach, tillsammans med Cancún Mexiko, har blivit centrum för mycket av festandet och det är egentligen inte så konstigt. Klimatet i Miami under våren är mycket behagligt då de ännu inte blivit för varmt. Det finns fantastiska stränder, mängder av hotell och massor av klubbar och barer.

De mesta av partyt är på delen South Beach. Det är här de flesta nattklubbarna ligger och det finns också ett bra utbud av hotell här. South Beach är också den mest exklusiva delen av Miami och det är långt ifrån billigt. Det höga priserna gör att inte vilka studenter som helst kan spendera sin Spring Break i Miami. Detta överklassfirande kan också gå lite väl vilt till och är inte helt okontroversiellt. Som du kan se i filmen nedan är det inte direkt något som skulle gå förbi obemärkt om det skulle äga rum i Sverige under sommarsemestern.

Hotell i Miami

Miami har på senare år blivit ett allt mer populärt resmål inte bara för amerikanska turister utan även för svenska. För oss svenskar är det varma vädret i Miami under vinterhalvåret säkerligen en anledning till stadens popularitet. Det mesta av turismen i Miami är koncentrerad till Miami Beach och det är också här majoriteten av hotellen finns. De flesta av hotellen i Miami har en hög standard och ligger de i närheten av stranden kommer det också kosta en bra slant. De dyra priserna på hotellen i Miami blir ännu värre under Spring Break och de få billigare alternativen blir snabbt uppbokade.

Så om du planerar att åka till Miami och inte nödvändigtvis vill se hela spektaklet som är Spring Break ska du definitivt undvika denna vecka. Det kommer du spara flera tusenlappar på.